Inloopbijeenkomst over bouw Kunstwerf in Ebbingekwartier


De gemeente organiseert op donderdag 19 september tussen 17.30 uur en 19.00 uur een inloopbijeenkomst over de bouw van de Kunstwerf. De bijeenkomst wordt gehouden in de foyer van de Machinefabriek, Bloemstraat 38. De Kunstwerf komt aan de Bloemstraat 10 in het Ebbingekwartier. De bouw start in oktober. De Kunstwerf wordt het nieuwe onderkomen van de dans- en theatergezelschappen Guy & Roni, De Noorderlingen, Het Houten Huis en De Steeg.

Bij de inloopbijeenkomst kunt u het ontwerp voor de Kunstwerf bekijken. Architect Ard de Vries licht zijn ontwerp toe. Aannemer Geveke toont de inrichting van de bouwplaats. Ook de aan– en afvoerroutes van het bouwverkeer komen aan de orde. Daarnaast is er aandacht voor de aanleg van het busknooppunt in de directe omgeving. Ook de toekomstige bewoners van de Kunstwerf presenteren zich tijdens de inloopbijeenkomst.


37 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook