top of page
  • Algemeen

Bloemsingel bij Vrydemalaan afgesloten


Tot vrijdag 29 november 16:00 uur is de Bloemsingel ter hoogte van de Vrydemalaan in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Het voetpad blijft open en fietsers kunnen er ook langs, maar moeten afstappen. De afsluiting is vanwege werkzaamheden aan het riool. De werkzaamheden hebben ook gevolgen voor het busverkeer. Een aantal bussen moet een aangepaste route rijden en bushaltes op de Bloemsingel worden verplaatst.

Kijk voor wijzigingen voor busreizigers op groningenbereikbaar.nl.


17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page