top of page
  • Algemeen

Bloemsingel bij Vrydemalaan afgesloten


Tot vrijdag 29 november 16:00 uur is de Bloemsingel ter hoogte van de Vrydemalaan in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Het voetpad blijft open en fietsers kunnen er ook langs, maar moeten afstappen. De afsluiting is vanwege werkzaamheden aan het riool. De werkzaamheden hebben ook gevolgen voor het busverkeer. Een aantal bussen moet een aangepaste route rijden en bushaltes op de Bloemsingel worden verplaatst.

Kijk voor wijzigingen voor busreizigers op groningenbereikbaar.nl.


18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page