top of page
  • Uit het Stadsnieuws

Ontwerpprijsvraag Dudok aan het Diep gewonnen door Marseille Buiten/IRIS


De ontwerpprijsvraag voor Dudok aan het Diep, het voormalige BIM benzinestation aan de diepenring, is gewonnen door de architectenbureaus Marseille Buiten en IRIS. De inbreng van het publiek gaf de doorslag in de einduitslag van de prijsvraag. Van de 8.038 online uitgebrachte stemmen ging 47 procent naar het ontwerp van Marseille Buiten/IRIS. Dudok aan het Diep krijgt in de toekomst een nieuwe bestemming. Hiervoor werd een prijsvraag uitgeschreven. Drie ontwerpteams deden mee aan deze prijsvraag. Begin november kon iedereen ruim een week lang stemmen op een van de ontwerpen. De mening van de vakjury en de stemmen van het publiek bij elkaar opgeteld, leidden uiteindelijk tot Marseille Buiten/IRIS als winnaar. Het college van B&W neemt de uitkomst van vakjury en publieksstemming over. Als alles goed gaat wordt in 2021 begonnen met de herinrichting van deze plek aan de diepenring. Kijk voor meer informatie op onze website.


65 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page