top of page
  • Algemeen

Aanmelding voor LenteKriebels staat nog steeds open

Het duurt nog even voordat het daadwerkelijk lente is, maar toch zijn de voorbereidingen voor LenteKriebels 2020 alweer in volle gang.


De aanmelding voor de jaarlijkse grote voorjaarsschoonmaakactie is op 27 januari gestart.

Tot uiterlijk 1 maart kun u de deelname (met het verzoek om subsidie) van uw buurt, plein, straat, school, vereniging, bedrijf, organisatie of vrienden aanmelden.

LenteKriebelsacties kunnen uitsluitend in de periode van 28 maart t/m 25 april 2020 plaatsvinden.


Die periode is voor het eerst met een week verlengd.

Vorig jaar hebben ruim 6.000 mensen verdeeld over 160 actieteams en ongeveer 200 acties deelgenomen.

Dinsdag 24 maart, vier dagen voordat LenteKriebels van start gaat, begint de Italiaanse kunstenares Martina Dal Brollo aan een zwerfafvaltocht tussen Stad en Pieterburen en weer terug. Wil je een stuk met haar meelopen? Geef dan je voorkeursdag en - dagdeel door via e-mail. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente of lees de nieuwsbrief.

61 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page