top of page
  • Algemeen

Stoomcursus klimaat door kinderboekenschrijver Marc ter Horst

Kinderboekenschrijver Marc ter Horst geeft op zondag 14 april een stoomcursus klimaatverandering in de Nieuwe Kerk in Groningen. De lezing is bedoeld voor iedereen vanaf 8 jaar, dus ook voor volwassenen. Het wordt een interactieve presentatie aan de hand van fossielen uit de ijstijd, spannende verhalen en grappige illustraties uit zijn boeken. Bezoekers mogen Marc tijdens de lezing alles vragen wat ze willen. En tijdens de Palmen op de Noordpoolquiz valt er ook nog iets te winnen: een echt fossiel uit de ijstijd!

Na afloop zijn de boeken van Marc ter Horst te koop.

 

Op het SpelDe lezing van Marc ter Horst vindt plaats in de Nieuwe Kerk (Nieuwe Kerkhof 1, Groningen) van 15.00 tot 16.00 uur.  Het is onderdeel van een programma rond de muziektheatervoorstelling 'Op het Spel' die in mei 2024 zeven keer wordt opgevoerd in en rond de Nieuwe Kerk in Groningen.  De lezing wordt georganiseerd door de Nieuwe Kerk Groningen. 

Meer en informatie en reserveren via www.ophetspel2024.nl.

32 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

ALV HortusEbbinge 30 mei 2024

Op 30 mei a.s. van 19.30 uur tot 20.45 in het Kijk in't Jathuis, Nieuwe Kijk in't Jatstraat 49 Het lidmaatschap van de vereniging is gratis. Voor de vergadering kun je je inschriven als lid, dan heb

Comments


bottom of page