top of page

Over ons en de vereniging

Gelegen aan de noordzijde van het centrum verenigt HortusEbbinge de 400 jaar oude Hortusbuurt met het Ebbingekwartier van deze eeuw. In het oude deel vele hofjes en historische panden, in het nieuwe moderne, architectuur en cultuur en toch geborgenheid in en rondom parochiale tuinen.

Wij van het bestuur van HortusEbbinge willen mensen in de wijk informeren over wat voor onze wijk belangrijk is en proberen mensen bij elkaar te brengen. Daarvoor raadplegen wij onze buurtgenoten en organiseren en stimuleren wij buurtverbindende activiteiten.

Met een gratis lidmaatschap kun je onze ledenvergaderingen bijwonen en meebeslissen over hoe de subsidie, die we van de gemeente ontvangen, aan onze buurt ten goede moet komen.

Op dit moment zijn wij naarstig op zoek naar een voorzitter. Heb je interesse mail ons dan naar hortusebbinge@gmail.com. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een afspraak maken om te bespreken wat de functie inhoud.

Daarnaast zoeken we ook nog extra algemene bestuursleden, dus lijkt je dat leuk mail dan ook naar hortusebbinge@gmail.com.

bottom of page