top of page
  • Algemeen

DEEL Auto's

Van de Gemeente


De gemeente Groningen merkt dat veel inwoners graag auto’s met elkaar willen delen. Dat is goed voor de portemonnee, de toekomst en helpt je om je buren beter te leren kennen. Daarom biedt de gemeente nu de succesvolle methode van DEEL gratis aan in zoveel mogelijk buurten. 



In de Binnenstad en Hortusbuurt zijn er al een groep geïnteresseerde bewoners voor de elektrische autodeel-actie. Duurzaam Groningen biedt namelijk gratis begeleiding en laadpalen aan voor de wijk waarin genoeg inwoners het aandurven om 6 maanden lang hun auto in te ruilen voor een elektrische deelauto.



Bijeenkomst Binnenstad / Hortusbuurt


Op 9 januari 2024 organiseert de gemeente Groningen samen met DEEL een informatiebijeenkomst over autodelen met je buren voor bewoners van de Binnenstad en Hortusbuurt. We hopen dat jullie willen helpen om dit initiatief onder nog meer bewoners te verspreiden. Als jullie leden of contacten hebben waarmee jullie deze informatie kunnen delen, kunnen jullie de bijgevoegde uitnodiging meesturen of gebruik maken van de post voor social media.



Wat: Informatiebijeenkomst Autodelen Binnenstad / Hortusbuurt


Wanneer: 9 januari 2024 om 19:30-21:30 uur


Waar: Wijkcentrum De Sint Jan, Nieuwe Sint Jansstraat 35.



Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de aanmeldlink


33 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page