top of page
  • Algemeen

Deelbakfietsen

Van de Gemeente


In onze gemeente kunnen bewoners en bezoekers al gebruik maken van deelfietsen en deelscooters. Deze parkeer je in een digitale parkeerzone van jouw keuze. De deelfietsen en -scooters hebben dus geen vaste parkeerplek.


De gemeente wil ook deelbakfietsen gaan aanbieden in Groningen. Deze kun je gebruiken via een app op jouw telefoon, zonder zelf een bakfiets te hoeven aanschaffen. De deelbakfietsen komen wel op vaste plekken in verschillende wijken.


Wij hebben een aantal mogelijke plekken om de bakfietsen te parkeren op een digitale kaart gezet. Wij horen graag wat jullie van deze plekken vinden.


Je kunt inzoomen op deze kaart of zoeken op straatnaam in het zoekveld en een bakfiets aanklikken. Vervolgens kun je aangeven of je dit een geschikte of ongeschikte plek vindt om een deelbakfiets te parkeren. Ook kun je een opmerking of vraag toevoegen als je dat wilt. Laat bij een vraag ook contactgegevens achter zodat wij de vraag kunnen beantwoorden.

57 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

ALV HortusEbbinge 30 mei 2024

Op 30 mei a.s. van 19.30 uur tot 20.45 in het Kijk in't Jathuis, Nieuwe Kijk in't Jatstraat 49 Het lidmaatschap van de vereniging is gratis. Voor de vergadering kun je je inschriven als lid, dan heb

Comments


bottom of page