top of page
  • Algemeen

Najaarsschoonmaak Noorderplantsoen


Zaterdag 8 oktober organiseren Tineke en Tonny Evers en Ronald Kaatee, buurtgenoten en liefhebbers van het Noorderplantsoen, weer de najaarsschoonmaak. Iedereen is van harte welkom om zoveel mogelijk rotzooi uit het plantsoen op te ruimen. Nuttig en mooi werk om te doen en nog gezellig ook. Het resultaat is direct zichtbaar. Met vooraf hopelijk weer wat wetenswaardigheden verteld door buurtgenoot en ecoloog Jan Doevendans (als Jan niet elders bezig is, bijvoorbeeld met het tellen van vogels). Ronald zal zijn fietskar meenemen waarmee hij (zware) vuilniszakken kan ophalen en wegbrengen.

Iedereen die mee wil helpen, is vanaf 10:45 welkom bij restaurant Zondag. Restaurant Zondag zorgt voor iets te drinken en wat lekkers. Ook voor zakken, grijpers en handschoenen wordt gezorgd. Rond 12:30 houden we er weer mee op, maar je mag natuurlijk ook eerder stoppen.


Het lijkt nu niet nodig, maar je weet maar nooit: we volgen eventuele berichten over coronamaatregelen en we houden ons zo nodig aan de richtlijnen van het RIVM.

19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page